2012. augusztus 15., szerda

Sajtos hús a család kedvenc receptje

Gyerekkorom nagy szerelme és mai napig nagyon szeretem. Nagy kedvence páromnak és testvérének, aminek nagyon örülök, mert egy gyors irtó finom étel és a recept igen könnyű.

Sajtos hús Hunglish



Hozzávalók:

1 kg disznóhús
15 -20 dkg sajt
1 nagy tejföl
2-3 tojás

A húst felszeleteljük, megsózzuk kiklopfoljuk, tepsibe fektetjük és felső felét ízlés szerint megborsozzuk. A sajtot lereszeljük, hozzákeverjük a tojásokat és a tejfölt. Ezt a keveréket a tetejére öntjük. Ha lapocka vagy comb a hús akkor az első fél órára alufóliát teszünk a tetejére.

Körülbelül 45 percet sütjük a sütőben. Akkor kész ha a sajt is kicsit megpirult.

Ha netán Angliában vagy és nem kapsz tejfölt használj bátran creme frenchie -t, és a guyore sajt nagyon jól bevált nekem.

Tálaljuk sima rizzsel vagy esetleg zöldséges rizzsel.

Egészségedre!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése